Category / DEFAULT

Домови Од Пепел - Anna O. - Подочњаци (CDr, Album)

9 Comments

 1. Повеќе нема деца во Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје. Од пред неколку дена тие се сместени во 4 мали групни домови и згрижувачки семејства. Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и.

  Reply

 2. Прво јавно се пофали дека една година се нема напиено алкохол, па едвај стоеше на нозе- славниот актер се влечеше по улици (ВИДЕО) watch_later октомври @ .

  Reply

 3. Промоцијата на втората поетска книга на Ана Голејшка, „Напишан дом“ ќе се одржи на мај, вторник во „Винил“ со почеток од 20 часот.

  Reply

 4. Но, најважно од сè е успешно да се одговори на предизвикот – како да се облечете топло и стилски истовремено. Задачата не е воопшто лесна, но не е невозможна, само треба да го следите стилот.

  Reply

 5. Водителката е од оние јавни личности која не ги крие годините и нема проблем да каже колку години наполнила. Имено, во кусите приказни на „Инстаграм“ таа напиша дека го слави својот 35ти.

  Reply

 6. “Тука мртов е секој ден јас и ти ти и јас мртви сме ” Со оваа смела изјава искомбинирана со заразен мелодичен риф, кочанските Anna O. го започнуваат својот прв албум, Подочњаци, комбинација на која ако се додаде и.

  Reply

 7. ANNA O. - Подочњаци, (KRAN Records #) Download: askemolaluacassoadongvimembgreasam.co Tracklist: Тука Мртов Е Секој Ден.

  Reply

 8. Филипче: Свадба од стотина гости е потенцијален кластер на новозаразени со ковид Македонија | Владата денеска ќе одлучува за нови мерки, во Скопје има најмногу заразени со ковид

  Reply

 9. Со години не беа заедно, но ова од починатата девојка го чува над креветот- од овој подарок во собата на Стефан Кариќ ќе заплачете (ФОТО).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *